Home Artikels Blogs Is het mogelijk?

Iker en CM/FM. We gaan al terug naar de eind jaren '90.
De meeste die mij kennen en mijn column hebben gelezen, weten dat ik een fan ben van de beginjaren.


Ik heb heel de evolutie mogen meemaken. Bij momenten werd ik nostalgisch en dacht ik terug aan de CM-reeks. In mijn ogen nog altijd mijn favoriete en meest terugkerende spelwaarde ooit in een game!

Ik speelde met de beste en de gekste ploegen. Ik won prijzen en werd wel eens ontslagen.
Verdriet en vreugde lagen echt dicht bij elkaar.
Wat een plezier heb ik toch gehad aan deze game.

Maar sinds maart dit jaar, liggen de kaarten anders.
Ik werd ouder en ik nam een stap dichter naar volwassenheid. Dat ik dit zelf durf zeggen is al een grote stap. Want mijn kindsheid staat nog altijd bovenaan....

Ik ben gaan samenwonen en we leven niet meer in de ouderwetse wereld. Een vrouw gaat tegenwoordig werken en dus moet een man zijn steentje bijdragen in de huishoudelijke taken.

Niet alleen de huishoudelijke taken maar ook de familiebezoeken (binnenkort het voetbal) en het spenderen van tijd met elkaar heeft veel effect op het minder spelen. Voeg daar nog een PS3 aan toe, waar ik veel vrienden heb, die vragen of ik online kom.

Ik dacht dat het nooit zou gebeuren maar ik heb al zo'n 2 maanden mijn FM-cd niet meer gezien... en ik vrees ervoor mocht ik die nog veel gaan terugzien.
Zeg nooit nooit maar voor de moment zie ik het spelen, niet echt zitten.

Ergens breekt mijn hart wel een beetje. Mijn kennis en ervaring van FM, gaat onder stof belanden en ik heb geen zoon om mijn vaardigheden door te geven of hem het spel te leren.

Misschien heb ik gewoon teveel met verhalen gespeeld. Waardoor ik keer op keer met dezelfde ploeg speelde. Zoals vorig jaar, heb ik bijna maar 1 spel gespeeld en dat was dat van mijn verhaal. Dit jaar is dat ongeveer hetzelfde.

Over mijn verhaal, dat sterk startte is in een slop geraakt. ( daar gaat mijn award, lol). Gelukkig kom ik nog dagelijks op de site, zodat mijn diensten hier al niet verloren gaan. Hoewel dit ook minder als vroeger is geworden.

Ik hoop natuurlijk dat ik tegen FM10, een nieuwe boost ga krijgen en het spel terug ga spelen. Want dit spel is altijd mijn 1ste grote liefde geweest!

 

Share/Save/Bookmark
 
SEP
19

19/09/2011 - 24/09/2011
Nominaties Literatuurprijs FM2011

SEP
25

25/09/2011 20:00 - 21:00
Bekendmaking Winnaar Literatuurprijs FM2011

SEP
26

26/09/2011 - 01/10/2011
Stemming Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

OKT
1

01/10/2011
Aankondiging nieuw Erelid

OKT
2

02/10/2011 20:00 - 21:00
Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

Wedden
Bwin
Doe mee!
FMBel Chat

FMBel Chat
Channel: #fmbel

FMBel Shop
Gold Affiliate
Steun FMBel
FMBel op Facebook
FMBel op Twitter
Partners

Managers United

Wist je dat?

Je zelf ook gidsen kan toevoegen en je daarvoor beschikt over dezelfde tools als de hoofdredacteurs? Je hoeft gewoon in te loggen en dan in het menu kiezen voor "Gebruiker->Content Toevoegen"