Home Nieuws FM [FM11] Interactie met sociale netwerksites en andere nieuwe features

Interactie met sociale netwerksites

De sociale media op het internet blijven maar groeien. Logischer wijs kan Football Manager daarin ook niet achterblijven. In de nieuwste Football Manager is het nu mogelijk voor ons (spelers) om de game die we spelen te koppelen aan sociale media (bv. Twitter). De prestaties in de game zullen zo automatisch geplaatst worden op je Twitter. Zo zien al je vrienden meteen wat je aan het presteren bent met je club. Ook YouTube doet zijn duit in het zakje. Het zal ook mogelijk zijn om op een snelle en gemakkelijke manier je jammerlijke nederlagen, je heuse stunts en prachtige doelpunten te kunnen delen met de rest van de wereld!

Introductie nieuwe camerastand: TV-mode

Ook een nieuwe feature die aan het licht is gekomen is dat er een nieuwe camerastand wordt toegevoegd. Het zal een TV-mode worden, die camerastand zal de actie die aan het gebeuren is makkelijker laten zien. Deze camerastand zal inzoomen op de momenten wanneer het er echt toe doet. Dat herkennen we ook van in het hedendaagse voetbal. Met deze nieuwe camera willen de makers van ons waardevolle spel het spelplezier en het realisme vergroten. In ons vorig artikel zie je videos met voorbeelden over de nieuwe camerastand.

Steam

Ook voor de Steam-gebruikers hebben de makers een nieuwe feature aan het licht gebracht. Al bij de vorige versie van FM deden de Achievements hun intrede. Dit jaar is het assortiment aan doelen uitgebreider geworden. Nu krijg je op Steam zelfs een persoonlijke prijzenkast. Deze prijzenkast kan je gemakkelijk en snel delen met je vrienden.


Graag hadden we ook hierover jullie mening gehoord, je kan zowel hier je reactie achterlaten of mee discussiëren in het Football Manager 2011-topic in ons forum!

Share/Save/Bookmark
 
SEP
19

19/09/2011 - 24/09/2011
Nominaties Literatuurprijs FM2011

SEP
25

25/09/2011 20:00 - 21:00
Bekendmaking Winnaar Literatuurprijs FM2011

SEP
26

26/09/2011 - 01/10/2011
Stemming Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

OKT
1

01/10/2011
Aankondiging nieuw Erelid

OKT
2

02/10/2011 20:00 - 21:00
Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

Wedden
Bwin
Doe mee!
FMBel Chat

FMBel Chat
Channel: #fmbel

FMBel Shop
Gold Affiliate
Steun FMBel
FMBel op Facebook
FMBel op Twitter
Partners

Managers United

Wist je dat?

Je zelf ook gidsen kan toevoegen en je daarvoor beschikt over dezelfde tools als de hoofdredacteurs? Je hoeft gewoon in te loggen en dan in het menu kiezen voor "Gebruiker->Content Toevoegen"