Home Nieuws FM [FM11] Een nieuwe blog

 

Dit is zo nauwkeurig mogelijk vertaald.

Vanaf nu is de training gesplitst in 2 verschillende gebieden. Je hebt namelijk de 'normale' training, maar ook een training voor de wedstrijd. Vandaag zal ik het hebben over de normale training.

Het trainingsscherm ziet er nog altijd hetzelfde uit als in de vorige jaren. Alleen zijn er enkele nieuwe opties bij gekomen. Dus niet zomaar een kleine make-over. Alles onder motorkap is verbeterd, waardoor het trainingsresultaat veel realisitischer is. Dit is niet alleen voelbaar voor jou, maar ook voor andere teams!

Het eerste wat al opmerkelijk is, is dat coaches vanaf nu automatisch een functie krijgen. Dus een coach die meer verdedigend is ingesteld, zal de training van de verdedigers op zich nemen. Wanneer er een nieuwe coach komt, dan wordt hij automatisch gekoppeld aan de training die hem het best past.

Hetzelfde geldt natuurlijk ook wanneer een coach vertrekt. Dan worden alle categorieën opnieuw ingedeeld, zodat er geen lege plekken zijn. Je kunt natuurlijk ook zelf aanpassingen doen. De automatismen zijn maar een richtlijn.

Je zult ook zien dat er meer vooraf ingestelde trainingspatronen zijn. Bijvoorbeeld 'doelmannen', 'verdedigers', 'spitsen', 'middenvelders', maar ook voor de jeugd is dat zo. Gespecialiseerde trainingen zorgen ervoor dat een speler een grote ster kan worden op lange termijn.

We hebben de trainingscategorieën opnieuw gemaakt. Vroeger had je gewoon de categorie 'doelmannen', terwijl deze nu is opgesplitst in het stoppen van schoten (reflexen,...) en daarnaast handelingen (uitrapen,...). Beide werken natuurlijk samen waardoor je keeper in beide kan groeien.

Het systeem om een speler een schema toe te wijzen is nog altijd hetzelfde. Via een handige 'drop down-knop'. Je kunt natuurlijk ook je eigen schema's maken, maar je kan ook de schema's van andere spelers gebruiken. Of je kunt natuurlijk de reeds ingevoegde schema's aanpassen.

Daarnaast kun je natuurlijk nog altijd je spelers de nodige rust geven. Dit gaat één, twee, drie of zeven dagen. Vanaf nu kunnen ook andere coaches een speler beoordelen of hij goed traint. Vroeger was dit namelijk alleen je assistent manager.

Ook de tab 'Training' is aangepast in het spelersprofiel. Je ziet hoe goed hij traint, welke statistieken omhoog gaan,... Via een grafiek zie je welke attributen omhoog of omlaag gaan. Ook de werkkracht op training is nu beter uitgelegd.

Een andere grote aanpassing is dat je vanaf nu specifiek op een attribuut kunt trainen. Dit zijn ze allemaal: snelheid, kracht, uithouding, springen, afwerken, vrije trappen, corners, nemen en redden van strafschoppen, lange inworpen, dribbelen, techniek, bewegelijkheid, evenwicht, koppen, voorzetten, passen, schieten en balbehandeling (voor keepers). Geen paniek als je het allemaal een beetje te veel vindt. Je staf zal je met veel plezier tips geven bij het technisch advies en ook door middel van suggesties.

De individuele training zorgt ervoor dat een speler kan groeien hoe jij wilt dat hij groeit. Dit kan ervoor zorgen dat ze niet groeien zoals ze zelf willen, of ze kunnen groeien tot een enorm belangrijke speler.

Dit is het voor vandaag. Morgen zal ik het hebben over de training voor de match..

Share/Save/Bookmark
 
SEP
19

19/09/2011 - 24/09/2011
Nominaties Literatuurprijs FM2011

SEP
25

25/09/2011 20:00 - 21:00
Bekendmaking Winnaar Literatuurprijs FM2011

SEP
26

26/09/2011 - 01/10/2011
Stemming Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

OKT
1

01/10/2011
Aankondiging nieuw Erelid

OKT
2

02/10/2011 20:00 - 21:00
Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

Wedden
Bwin
Doe mee!
FMBel Chat

FMBel Chat
Channel: #fmbel

FMBel Shop
Gold Affiliate
Steun FMBel
FMBel op Facebook
FMBel op Twitter
Partners

Managers United

Wist je dat?

Je zelf ook gidsen kan toevoegen en je daarvoor beschikt over dezelfde tools als de hoofdredacteurs? Je hoeft gewoon in te loggen en dan in het menu kiezen voor "Gebruiker->Content Toevoegen"