Home Nieuws FM [FM11] Dag 4 van de blogs

Dit is een zo nauwkeurig mogelijke vertaling. Alles wordt gezegd uit het standpunt van Miles Jacobson.

De persconferenties zijn een moeilijke toevoeging geweest in de FM series. Ofwel hou je van ze, of je haat ze. Daarom is er de optie om je assistent ze te laten doen als je geen zin hebt om te praten. Ikzelf hou er van. Maar ik weet dat ze vorig jaar niet zo goed waren als ze konden zijn.

Ze zijn een van de eerste features waar we aan gewerkt hebben in Football Manager 2011, met een vroege beslissing besloten we om alle vragen te bekijken en ook de antwoorden. Eigenlijk waren er te weinig mogelijke antwoorden, nu zijn er genoeg.

We hebben ook de manier om te antwoorden veranderd. Vroeger koos je je antwoord en klikte je op de knop 'Volgende' en uit studies bleek dat dit irritant was. Dus nu hebben we een 'one click' systeem. Wees zeker wat je zegt of je kunt enkele niet tevreden spelers krijgen.

Er zijn ook heel wat vragen bijgekomen. Zo'n goede 100 vragen, wat wil zeggen dat er nu zo'n 500 vragen zijn. Het nieuwe systeem is ook veel 'slimmer'. Het kan vanaf nu zien of je een speler liet rusten, hoe de fans staan tegen over nieuwe spelers, hoe belangrijk de volgende match is,.. en ook betere antwoord mogelijkheden.

Een van de grootste ergernissen was dat het enorm herhalend was. Dus we hopen met deze nieuwe vragen dit tegen te gaan. Al is het zo als iemand veel interviews af legt, dat hij/zij veel vragen zal krijgen en vaak dezelfde. Net als in de echte wereld. Je kunt niet geloven hoeveel keer ik dezelfde vraag krijg in een jaar!

Er is jammer genoeg te weinig plaats op het internet om iedere detail uit te leggen, maar hier zijn enkele van mijn favorieten:

- Vragen over je voorganger wanneer je het overneemt
- Vragen over nieuwe spelers, na enkele matchen
- Speciale vragen voor speciale competities zoals de Community Shield
- Een nieuwe persconferentie die de lotingen volgt voor grotere toernooien als je team er bij is
- Vragen die gaan over je team selectie wanneer je wilt roteren
- Vragen wanneer je belangrijke mijlpalen bereikt zoveel van de club als van de speler
-...

Dit was het voor vandaag, en voor deze week. Maandag ben ik er opnieuw en zal ik nog meer geheimen bloot geven, dus je zult moeten wachten. Een van de dingen dat ik zeker zal over vertellen is de interactie met de sociale netwerken.

Ik zal zelf het dit weekend zelf testen via twitter! Dus volg me maar! https://twitter.com/milessi

Share/Save/Bookmark
 
SEP
19

19/09/2011 - 24/09/2011
Nominaties Literatuurprijs FM2011

SEP
25

25/09/2011 20:00 - 21:00
Bekendmaking Winnaar Literatuurprijs FM2011

SEP
26

26/09/2011 - 01/10/2011
Stemming Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

OKT
1

01/10/2011
Aankondiging nieuw Erelid

OKT
2

02/10/2011 20:00 - 21:00
Literatuurprijs FM2011 Periode Winter

Wedden
Bwin
Doe mee!
FMBel Chat

FMBel Chat
Channel: #fmbel

FMBel Shop
Gold Affiliate
Steun FMBel
FMBel op Facebook
FMBel op Twitter
Partners

Managers United

Wist je dat?

Je zelf ook gidsen kan toevoegen en je daarvoor beschikt over dezelfde tools als de hoofdredacteurs? Je hoeft gewoon in te loggen en dan in het menu kiezen voor "Gebruiker->Content Toevoegen"